Artikelen over: Een parkeerplaats reserveren

Wat moet ik doen als mijn auto wordt beschadigd of wordt gestolen als deze via Parkpnp is geparkeerd?

We weten allemaal dat parkeren gepaard gaat met risico's. Hoewel we hopen en ervan uitgaan dat dit nooit gebeurt, is het goed om te weten waar beide partijen in zo'n situatie aan toe zijn.

Een parkeerplaats huren:
Wanneer u parkeert middel de Parkpnp app, net als bij elke andere parkeerplaats in de stad, parkeert u altijd op eigen risico.

Een parkeerplaats vermelden:
Tevens zal een lister ook verantwoordelijk zijn voor zijn eigen parkeerfaciliteit. Dit kan anders zijn indien de huurder en de lister afzonderlijk nog een aparte gebruikersovereenkomst hebben gesloten. In alle gevallen verwachten we dat al onze klanten respect hebben voor het eigendom van anderen, maar dit is iets dat buiten onze controle ligt.

Parkpnp fungeert alleen als online marktplaats die een eigenaar van een parkeerplaats verbindt met een parkeerder.

Bijgewerkt op: 15/05/2018