Artikelen over: Wilt u meer weten over Parkpnp?

Is de website van Parkpnp veilig?

Bij Parkpnp nemen we uw veiligheid en privacy zeer serieus. Daarom gebruiken we HTTPS via onze hele website - dit codeert de inhoud tussen uw browser en onze servers en helpt uw gegevens te beschermen.

Hier zijn enkele tips die u kunt doen om veilig online te blijven:

Gebruik een sterk wachtwoord dat hoofdletters, kleine letters en cijfers combineert.
Verifieer uw e-mailadres.
Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord nooit aan mensen die u niet kent en vertrouwt.
Zorg ervoor dat uw computer en besturingssysteem up-to-date zijn met de nieuwste upgrades en antivirussoftware.

Bijgewerkt op: 15/05/2018