Artikelen over: Wilt u meer weten over Parkpnp?

Wie is Parkpnp?

Parkpnp is opgericht in 2015 en is sindsdien alleen maar gegroeid.

Residentieel,
parkeren bij woningen of kantoren.

Parkpnp is een online marktplaats waar eigenaren (listers) hun ongebruikte parkeerplaats kunnen aanbieden en daarmee inkomsten genereren. De 'lister' behoudt de volledige controle over de boekingen. Deze boekingen staan in een overzichtskalender en geeft de uurlijkse, dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse transacties weer. De 'lister' bepaalt het tarief en kan elke boeking op zijn parkeerplaats naar eigen inzicht accepteren of weigeren.

Via Parkpnp.com en onze app besparen parkeerders gemiddeld 50% door simpelweg een parkeerplaats via onze dienst te boeken. Je voelt je dan niet alleen comfortabel, je weet immers ook dat er een parkeerplek voor je klaar staat. Daarnaast hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of u wel betaald heeft voor die, dure, parkeerplaats op straat.

Commercieel,
parkeren in openbare parkeerfaciliteiten.

In Nederland kan Parkpnp ook worden ingezet als dienst voor exploitanten van openbare parkeergarages of op parkeerterreinen. Middels het installeren van hardware en software kunnen onze app-gebruikers via hun telefoon reserveren, in- en uitrijden en online betalen.

We werken onder andere samen met Crowne Plaza Hotel Group, waar we onze hardware & software-oplossing hebben geïnstalleerd. De exploitant kan daar een totaal-parkeeroplossing bieden aan hun klanten. Deze on-demand oplossing zorgt ervoor dat, zonder het gebruik van parkeerticket, gasten met behulp van hun telefoon kunnen in- en uitrijden. Dit voorkomt weer rompslomp met cash en scheelt veel tijd aan de receptie of betaalautomaat. Beter voor de parkeerder en beter voor de exploitant

Als u interesse heeft of meer wilt weten over Parkpnp, bel ons dan op
+31 6 14 29 84 09. We horen graag van u!

Bijgewerkt op: 15/05/2018